Acesta a afirmat că tot ceea ce s-a întâmplat în Marea Britanie “nu face decât să confirme faptul că Rusia joacă în continuare destul de agresiv”, menţionând că se aşteaptă “ca până la summitul NATO să mai avem astfel de provocări”.

„Ce s-a întâmplat în Marea Britanie este un lucru extrem de grav. (…) Sigur că suntem îngrijoraţi şi sigur că ne raliem poziţiei oficiale a NATO, pentru că nu putem să facem altfel. De altminteri, tonul belicos cu care Rusia răspunde de fiecare dată declaraţiilor statelor membre NATO sau NATO în sine este unul deja clasic. Rusia ameninţă la rândul său. Rusia are o poziţie extrem de aspră”, a afirmat Fifor la Antena 3.

Fifor a subliniat, de asemenea, că „toate statele care sunt pe frontiera de est discută despre ameninţarea rusă”. „La Marea Neagră nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că în fiecare zi avem, hai să zicem, tot felul de provocări ale Federaţiei Ruse. Nu mai vorbesc de războiul hibrid, de războiul Cyber War, de războiul electronic, pentru că le resimţim pe ambele în România, fără doar şi poate. Asta nu înseamnă că România nu este pregătită să facă faţă acestor ameninţări, dar suntem tot mai preocupaţi”, a adăugat Mihai Fifor.

Tag-uri:
fifor, marea britanie, nato, Skripal, spion, rus, otrivit


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-406.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-406-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Acesta a afirmat că tot ceea ce s-a întâmplat în Marea Britanie 'nu face decât să confirme faptul că Rusia joacă în continuare destul de agresiv', menţionând că se aşteaptă 'ca până la summitul NATO să mai avem astfel de provocări'. „Ce s-a întâmplat în Marea Britanie este un...

Preluat de la EVZ