Comisia pentru legile Justiţiei urmează să facă şi o serie de modificări la Codul penal şi Codul de procedură penală. Şedinţa comisiei va începe la ora 15,00.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, sâmbătă, că legile Justiţiei şi modificările aduse Codurilor penale vor fi adoptate până la finalul actualei sesiuni parlamentare.

„Până la finalul sesiunii, legile Justiţiei să fie adoptate şi au fost adoptate, dar asta nu înseamnă că s-au făcut sub presiune şi la legile Justiţiei articolele declarate neconstituţionale de Curtea Constituţională vor fi modificate în raport cu ceea ce a decis CCR. Iar la Codurile penale, la fel, cu dezbateri largi, sper cu aceeaşi implicare, pentru care le mulţumim şi CSM, şi asociaţiilor de magistraţi şi cu o comunicare mult mai bună şi directă cu Consiliul Europei, cu Comisia Europeană”, a afirmat Dragnea, la Congresul Extraordinar al PSD.

Tag-uri:
comisia, iordache, legile justitie, reia, activitatea


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-374.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-374-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Comisia pentru legile Justiţiei urmează să facă şi o serie de modificări la Codul penal şi Codul de procedură penală. Şedinţa comisiei va începe la ora 15,00. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, sâmbătă, că legile Justiţiei şi modificările aduse Codurilor penale vor fi adoptate până la finalul actualei sesiuni...

Preluat de la EVZ