Rusia va răspunde direct „împotriva rachetelor şi a celor care le-au lansat”, în cazul în care Siria va fi lovită de americani, relatează, marţi, agenţia RIA, citată de The Moscow Times.

Anunţul a fost făcut de şeful Statului Major din Rusia, Valery Gerasimov, care a făcut clar faptul că Moscova nu va lăsa fără răspuns un atentat la vieţile militarilor Federaţiei care se află în Siria.

„În cazul în care vieţile celor care se află în serviciul nostru sunt ameninţate, armata rusă va declanşa măsuri de represalii atât împotriva rachetelor, cât şi împotriva rachetelor şi a celor care le-au lansat”, a afirmat Gerasimov, conform sursei citate.

Tag-uri:
Rusia, SUA, raspuns, conflict, raspuns armat, conflict Rusia Sua, stat major, siria


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-369.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-369-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Rusia va răspunde direct „împotriva rachetelor şi a celor care le-au lansat”, în cazul în care Siria va fi lovită de americani, relatează, marţi, agenţia RIA, citată de The Moscow Times. Anunţul a fost făcut de şeful Statului Major din Rusia, Valery Gerasimov, care a făcut clar faptul că Moscova...

Preluat de la EVZ