Poliția a fost anunțată după ce copiii au povestit acasă momentele șocante prin care au trecut mai multe zile. ”Sincer, n-aș vrea să trăiesc așa ceva. Am fetiță și îmi e teamă să văd asta. Nu știu cum aș fi reacționat dacă vedeam așa ceva. Sper să nu mai vină pe aici”, a povestit, pentru bzi.ro, un tătic.

Conform martorilor și anchetatorilor, individul stătea în mașină pe lângă școlile din titu și Braniștea. Mai mult, acesta încerca să îi ademenească pe elevi pentru a-și satisface plăcerile.

“S-a dezbrăcat în fața copiilor. Se jucau acolo pe ulița aia și apărea el mereu. Făcea gesturi obscene, gesturi urâte. S-au speriat. Băiatul meu nu a dormit toată noaptea și e clasa a VIII-a. Mamaie, mi-e frică să mai ies afară, spune mereu. Se uita la telefon, făcea ce făcea și îi chema pe copii la el”, a declarat o perosană în vârstă pentru sursa menționată.

Poliția din Titu a fost anunțată despre acest caz, iar oamenii legii l-au reținut pe individ. “Eu am sunat la Poliție. A venit nepoata mea să imi spună că e unul cu mașina care o urmărește și îi spune că o duce acasă și dă un milion. Era desfăcut la pantaloni”, ne-a spus o altă femeie.

Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile și a fost trimis în București, unde are domiciliul. Se pare că tânărul s-a manifestat astfel și în Capitală, dar și în județul Ilfov, dar nu a fost niciodată prins. Le-ar fi spus anchetatorilor că pe stradă se simte cu adevărat liber și nu are nicio inhibiție.

Tag-uri:
bucuresti, titu


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-376.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-376-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Poliția a fost anunțată după ce copiii au povestit acasă momentele șocante prin care au trecut mai multe zile. ”Sincer, n-aș vrea să trăiesc așa ceva. Am fetiță și îmi e teamă să văd asta. Nu știu cum aș fi reacționat dacă vedeam așa ceva. Sper să nu mai...

Preluat de la EVZ