Pe piață există și whisky contrafăcut. Nu există niciun dubiu cu privire la acest lucru. Dacă vrei să nu pierzi bani și să nu te enervezi degeaba, iată cum să recunoști o sticlă falsă de whisky.

Verifică timbrul. Cei care vând whisky contrafăcut obișnuiesc să pună băutura falsă în sticlele originale. Verifică dacă timbrul este intact sau dacă este lipit peste unul mai vechi.

Verifică nivelul de umplere.

Cantitatea de whisky din sticlă este un indicator al originii băuturii. De cele mai multe ori, variantele originale sunt pline doar până la jumătatea gâtului sticlei, iar în cazuri rare până la gât. O sticlă prea plină poate fi semn că băutura este contrafăcută.

Verifică eticheta. Chiar dacă ți se pare ciudat, dacă cumperi o sticlă de whisky scump atunci este bine să verifici cu o lupă eticheta. Uită-te după claritatea imaginii. Această trebuie să fie clară, fără dungi fine verticale.

Citește eticheta. Poate părea absurd, dar etichetele sticlelor de whisky contrafăcute conțin texte greșite. O literă în plus, denumiri scrise incorect sau formulări anapoda pot da de gol infractorii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cum-recunosti-o-sticla-de-whisky-contrafacut-47480.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cum-recunosti-o-sticla-de-whisky-contrafacut-47480-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv