Javier este acuzată acum de tentativă de crimă pentru atacul brutal asupra partenerului, a cărui viață este amenințată. În fața polițiștilor, pe care tot ei i-a chemat, Emily a dezvăluit că a așteptat ca Lovell să adoarmă pentru ca să-și ducă la capăt planul diabolic.

Prezența aplicației Tinder în telefon nu este singura explicație pentru gestul macabru. Femeia a spus că evenimentele s-au produs și pentru că bărbatul ei se juca prea mult pe telefonul mobil.

Femeia a fost cea care a sunat la 911 pentru ca echipa de medici să vină mai repede. Când a fost întrebată locul în care bărbatul este înjunghiat, femeia a răspuns: „Peste tot!”. Chiar dacă bărbatul acesteia susține că nu a înșelat-o niciodată, Javier spune că a fost înșelată înainte de Lovell.

Atacurile cu săbii sau macete s-au înmulțit în ultima perioadă. În urmă cu doar câteva săptămâni, un bărbat a încercat să își ucidă partenera pentru că a aflat că era înșelat. Luna trecută, un student din Londra a fost ucis cu o sabie samurai, rememorează thesun.co.uk.

Tag-uri:
ninja, sabie


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-689.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-689-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Javier este acuzată acum de tentativă de crimă pentru atacul brutal asupra partenerului, a cărui viață este amenințată. În fața polițiștilor, pe care tot ei i-a chemat, Emily a dezvăluit că a așteptat ca Lovell să adoarmă pentru ca să-și ducă la capăt planul diabolic. Prezența aplicației Tinder în telefon...

Preluat de la EVZ