Întrebat despre procentul de voturi pe care îl consideră satisfăcător, preşedintele rus a răspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV:„Nu contează atât timp cât îmi dă dreptul de a ocupa funcţia de preşedinte”.

„Sunt sigur de programul pe care îl propun ţării”, a adăugat el, prezentându-se la secţia de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Ştiinţe din Moscova, unde a votat de mai multe ori în ultimii ani, îmbrăcat în costum negru şi purtând o cravată vişinie, scrie Agerpres.

În acest context, portalul newsru.com remarcă faptul că niciun fel de program nu a fost postat pe site-ul candidatului Vladimir Putin, unde s-a găsit loc doar pentru lozinca „Un preşedinte puternic- o Rusie puternică!” şi extrase cu unele promisiuni.

Creditat cu aproximativ 70% din intenţiile de vot, în absenţa principalului său oponent, Aleksei Navalnîi, Vladimir Putin are asigurată realegerea pentru al patrulea mandat, prevăzut să dureze până în 2024.

Tag-uri:
putin, vot, presedinte, alegeri, cuvinte


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-665.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-665-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Întrebat despre procentul de voturi pe care îl consideră satisfăcător, preşedintele rus a răspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV:„Nu contează atât timp cât îmi dă dreptul de a ocupa funcţia de preşedinte”. „Sunt sigur de programul pe care îl propun ţării”, a adăugat el, prezentându-se la secţia de vot...

Preluat de la EVZ