Reamintim că și EVZ a descoperit că, într-un raport oficial din 18 iulie 2012, Comisia Europeană a transmis României că este „necesar” să apară „condamnări definitive” la „nivel înalt”.

Arestări și condamnări la nivel înalt din ordinul Comisiei Europene

Prima reacție a Comisiei Europene în scandalul momentului

„Ca o regulă generală, Comisia Europeană nu comentează despre documente apărute în presă cu atribuirea ”, potrivit răspunsului Reprezentanţei Comisiei Europene la solicitarea mediafax.ro.

Ce i-a cerut premierul Dăncilă ministrului Toader

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut, luni seara, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să îi comunice ”cu celeritate” dacă în perioada 2012-2018 Comisia Europeană a mai transmis documente prin care cereau situaţe şi stabilirea paşilor de urmat în cazuri de presupusă corupţie la nivel înalt.

Guvernul va transmite Comisiei Europene o adresă în care cere lămuriri despre posibile ingerinţe în Justiţie, după ce un document din 2012 privind MCV, făcut public duminică, avea şi o listă de persoane cu probleme penale.

Cine este în spatele „LISTEI NEGRE”. Premierul Dăncilă cere explicații Comisiei Europene. ATACURI DURE și REACȚII la nivel înalt!

„Doamna premier ne-a informat că Guvernul şi/sau ministrul Justiţiei vor transmite o scrisoare de clarificări la Comisia Europeană în legătură cu acest document, prin care să încerce să afle ce a stat la baza întocmirii acestei liste, care sunt informaţiile pe care s-au bazat şi de ce s-a făcut această solicitare şi din ce în ce mai mulţi care şi-au exprimat un punct de vedere consideră şi se poate considera că a fost un act de imixtiune brutală în justitia din România şi se poate spune chiar că era o inducere a unei direcţii că acele persoane trebuie neapărat să fie condamanate. Suţim demersul anunţat”, a declarat Liviu Dragnea.

Lista neagră din 10 octombrie 2012

Este vorba despre un document din 10 octombrie 2012, adresat Guvernului României, care prezintă o listă de 21 de cerinţe ale Comisiei Europene în legătură cu MCV, prezentat de Antena 3.

NUME GRELE bifate pe „LISTA NEAGRĂ”. Unde a ajuns DOCUMENTUL de la Comisia Europeană. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE!

Unul dintre puncte prevede descrierea situaţei si stabilirea paşilor de urmaţi în cazuri de corupţie cunoscute, fiind date şi nume: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Şerban Brădişteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeş, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu.

Tag-uri:
lista, neagra, comisia, europeana, reactie, dna, macovei, dancila, toader


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-820.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-820-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Reamintim că și EVZ a descoperit că, într-un raport oficial din 18 iulie 2012, Comisia Europeană a transmis României că este „necesar” să apară „condamnări definitive” la „nivel înalt”. Arestări și condamnări la nivel înalt din ordinul Comisiei Europene Prima reacție a Comisiei Europene în scandalul momentului „Ca o regulă...

Preluat de la EVZ