”Vor să intervină în alegerile din Ungaria și vor să aibă un guvern pro-imigrare “, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Premierul Ungariei: Soros lucrează pentru a transforma Europa într-un “continent pentru migranți”

“În Rețeaua Soros au fost descoperite nereguli scandaloase. Astfel, s-a aflat că, cel puțin două mii de persoane ale rețelei lucrează împotriva prim-ministrul ungar și împotriva Ungariei. Fac acest lucru cu un scop politic, și în niciun caz din interese financiare. Mai exact, doresc să intervină în alegerile din Ungaria și vor ca Ungaria să aibă un guvern de pro-imigrare în loc de actualul guvern, care respinge cu fermitate imigrația”, a spus Zoltán Kovács, citat de dailynewshungary.com.

Și Viktor Orban l-a acuzat dur pe Soros

Nici acuzațiile premierului Ungariei, Viktor Orban nu l-au slăbit pe George Soros. “Imperiul” americanului finanțator George Soros lucrează pentru a transforma Europa într-un continent pentru migranți și va ataca pe toți cei care luptă împotriva sa, nu numai pe Ungaria, ci și Republica Cehă și Slovacia “, a spus Orban.

“Unii încearcă să inunde Ungaria cu migranții, astfel încât țara să se schimbe în același mod ca și în multe orașe din Europa de Vest”, a adăugat el.

Acuzații grave: Soros folosește ”metode de tip mafiot”!

Contrar declaraţiilor investitorului american George Soros referitoare la guvernul ungar, reţeaua sa, mai degrabă decât executivul de la Budapesta, foloseşte ”metode de tip mafiot”, a declarat și secretarul de stat din Ministerul ungar de Justiţie, Pal Volner, într-un interviu acordat cotidianului Magyar Hirlap, relatează MTI.

”Putem observa indiciile legislaţiei ascunse, răspândite în Uniunea Europeană, care urmăreşte să reducă puterile statelor membre’, a spus Volner.

”Mercenarii lui Soros se cred adesea deasupra legii şi sunt hotărâţi să modeleze sistemul juridic al Ungariei în funcţie de dorinţele patronului lor”, a mai spus el.

Soros are aliaţi atât în Ungaria cât şi în Parlamentul European şi ‘reţeaua lui încearcă cu regularitate să pună presiune asupra justiţiei’, a adăugat secretarul de stat.

Tag-uri:
soros, retea, imigrare, ungaria, alegeri


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1200.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1200-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
”Vor să intervină în alegerile din Ungaria și vor să aibă un guvern pro-imigrare ', a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. Premierul Ungariei: Soros lucrează pentru a transforma Europa într-un 'continent pentru migranți' 'În Rețeaua Soros au fost descoperite nereguli scandaloase. Astfel, s-a aflat că, cel puțin două mii de...

Preluat de la EVZ