O elevă a Liceului 4 din Focșani a fost luată, marți, cu ambulanța, din școală, după ce i s-a făcut rău, în condițiile în care acasă și apoi în timpul orelor a înghițit mai multe pastile contra greții.

Potrivit reprezentanților Spitalului de Urgență din Focșani, eleva s-a intoxicat cu medicamente pe care le-a luat fără să consulte un medic.

În ultimele 24 de ore, fata a avut grețuri și a înghițit prea multe pastile de metoclopramid.

”Este vorba despre o fată de 17 ani de la Liceul nr. 4 din Focșani. Fata este din Slobozia Ciorăști, ea a ajuns dimineață la spital, iar medicii au stabilit că s-a intoxicat cu metoclopramid. Se pare că aseară i-a fost greață, a luat două pastile de metoclopramid, dimineață i-a fost din nou greață, a luat încă o pastilă, iar la școală i s-a făcut rău. Sunt medicamente puternice, pastilele se iau la intervale lungi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Focșani, Alina Cosma.

Fetei i s-a făcut rău la școală, iar profesorii și colegii au chemat Salvarea. La spital, medicii au stabilit că viața pacientei nu este în pericol, dar au decis să o interneze pentru a o ține sub observație.

”Fata a fost adusă la spital cu o ambulanță. Va rămâne sub observație, este internată la Secția de Pediatrie, se află acolo și familia ei”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Focșani.

Incidentul va fi anchetat de reprezentanții școlii, care vor prezenta un raport Inspectoratului Școlar Județean

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/adolescenta-luata-cu-ambulanta-de-la-scoala-dupa-ce-a-inghitit-mai-multe-pastile-48130.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/adolescenta-luata-cu-ambulanta-de-la-scoala-dupa-ce-a-inghitit-mai-multe-pastile-48130-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv