Dezvăluire năucitoare, în preajma alegerilor pentru noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) care vor avea loc miercuri. În cadrul emisiunii România 9, difuzată de TVR, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a atacat dur actuala conducere înfruntea căreia se află Răzvan Burleanu. El a declarat că „nu avem o procedură, cu 24 de ore înainte de desfășurarea alegerilor”. „Nu avem nici măcar cabine de vot. Se va vota la pupitre, de trebuie să se ferească cel care votează de celălalt”, a precizat Justin Ștefan. Oficialul LPF a mai adăugat: „Nu avem o comisie de validare a voturilor. Urmează să fie numite persoanele care fac parte din această comisie. Acest lucru înseamnă incompetență su rea credință”, susține Justin Ștefan.

În studioul TVR se află Costel Gâlcă, marele fotbalist și exponent al „Generației de Aur” care a criticat, la rândul lui, „promisiuni neonorate” ale actualului președinte al FRF, Răzvan Burleanu. Gâlcă a declarat că speră ca ziua alegerilor să fie una de „redresare a fotbalului românesc”, prin alegerea lui Ionuț Lupescu.

De asemenea, Ionuț Lupescu este susținut de alți participanți la emisiune, precum Ioan Ovidiu Sabău, Sorin Cârțu, Iosif Rotariu, Vasile Simionaș, Ovidiu Ioanițoaia, Răzvan Ioan Boanchiș.

Tag-uri:
FRF, alegeri, dezvaluiri, Galca, Sabau, Justin Ștefan, fotbal


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1261.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1261-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Dezvăluire năucitoare, în preajma alegerilor pentru noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) care vor avea loc miercuri. În cadrul emisiunii România 9, difuzată de TVR, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a atacat dur actuala conducere înfruntea căreia se află Răzvan Burleanu. El...

Preluat de la EVZ