„Lia Olguța Vasilescu are un tupeu incredibil. Am văzut-o și pe amărâta asta de la Sănătate, care spunea că spitalele să dea bani din bugetele lor. De unde, că 80% din buget se duce în salarii.

Uitați-vă la clovnul de la Agricultură! Acum e cu viermele de mătase. Orlando e discotecarul. E o gogoașă, e mai incompetent decât Mișa. Teodorovici e o catastrofă din punct de vedere a înțelegerii stabilității macroeconomice, Codului Fiscal. S-a luat la trântă, aș fi vrut să zic un cuvânt urât, cu Pilonul II.”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

Băsescu a continuat cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe căruia nu i-a iertat nici o decizie. „Omuşurul ăsta a venit cu o mare etichetă de marele specialist şi profesor în drept şi n-a făcut nimic pentru creşterea performanţei justiţiei. Măcar dacă lua decizia Curţii Constituţionale şi spunea că uite avem de modificat astea 100 de articole, făcea ceva. Nu a lăsat nimic de urma sa. Eu l-aş remania fluierând. E Tăriceanu care îl susţine, ei l-au susţinut şi la Curtea Constituţională.

Toader, în loc să se ocupe de Codul Penal şi de Procedură Penală, el s-a ocupat de Kovesi că aşa i-au spus Tăriceanu şi Dragnea. Acum, se pare că Dragnea se derobează puţin. Dar eu sunt curios cum v-a rezolva problema la Curtea Constituţională pentru că va spunea că va face. Sper că se uită şi în Constituţie. El nu poate ataca la CCR nimic.

O să ia de pe Agerpres anunţul preşedintelui. E ridicol, penibil! Mai mult decât atât, aici discutăm de o dispută dintre ministrul Justiţiei şi preşedinte. Să admitem că preşedintele emitea un act oficial, dar nu îi trebuie, pur şi simplu a spus nu. Să admitem că emitea un act trebuia să fie în conflict Guvernul nu ministrul Justiţiei ca să existe conflict între instituţiile statului, ori scrisoare şi solicitarea nu a făcut-o Dăncilă, deci nu e conflict cu Guvernul. Cred că joacă piesa absurdului”, a afirmat Traian Băsescu la B1 TV.

Tag-uri:
basescu, atac, olguta vasilescu, pintea, daea, critici


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1233.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1233-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Lia Olguța Vasilescu are un tupeu incredibil. Am văzut-o și pe amărâta asta de la Sănătate, care spunea că spitalele să dea bani din bugetele lor. De unde, că 80% din buget se duce în salarii. Uitați-vă la clovnul de la Agricultură! Acum e cu viermele de mătase. Orlando e...

Preluat de la EVZ