Durere fără margini într-o familie de timișoreni după ce fiica lor în vârstă de 14 ani a dispărut și este de negăsit. Fata a plecat de acasă spunând că merge la școală și de atunci nu se mai știe nimic despre ea. Oricine poate oferi detalii este rugat să sune la 112.

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani din Timișoara, este căutată cu disperare de către familie și Poliție după ce a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Fata, elevă a unei școli din Timișoara a fost în vacanța de Paște împreună cu familia, la sat, în Caraș-Severin.

Miercuri 11.04.2018, fata a plecat din Caraș-Severin la Timișoara, împreună cu niște cunoștințe, pentru a merge la școală, fiind prima zi de cursuri după vacanță. Cunoștințele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o stație de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la școală. Ce se știe este că fata a ajuns acasă, unde și-a schimbat pantofii, și-a luat geanta de școală, dar fără caiete și cărți în ea. Ce se mai știe este că fata a luat cu ea telefonul, încărcătorul și buletinul și că în ziua respectivă nu a ajuns la școală. Din acel moment, de fată nu se mai știe nimic, telefonul ei fiind închis.

Potrivit familiei, în ziua dispariției, Rebeca Sara Cocora, care are 1,68 m înălțime, 54 kg, păr șaten și ochi căprui, purta o geacă și pantaloni de jens de culoare maro și adidași.

Fratele fetei dispărute, Flavius Cocora, a declarat că din datele existente până în prezent, cea mai solidă teorie este că Rebeca Sara a fost convinsă să plece de acasă de către un băiat mai mare (aproximativ 20-22 de ani). Fratele fetei a mai declarat că teoria potrivit căreia fata este victima unor traficanți de carne vie a fost verificată și nu se confirmă. Toți cei care pot oferi informații pentru găsirea fetei sunt rugați să sune de urgență la 112.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/durere-fara-margini-intr-o-familie-fiica-de-14-ani-este-de-negasit-48136.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/durere-fara-margini-intr-o-familie-fiica-de-14-ani-este-de-negasit-48136-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv