Chris Terhes: “In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie”, spune Constitutia chiar la inceput, in art. 1 alin. (5).

Evident, în ţara fanariotului Iohannis această obligatie este optională

Romania are in acest moment un sef de parchet care a generat nu unul, ci doua conflicte constitutionale intre autoritati. Mai pe romaneste, s-a sters de 2 ori cu Constitutia la partea aceea anatomica cu care spunea ca sta pe dosare.

Tot Constitutia spune ca “Presedintele Romaniei veghează la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice” (art. 80 alin. (2)).

Iata ca dupa mintea lui Iohannis, daca nu doar ca incalci Constitutia de doua ori, dar generezi doua conflicte constitutionalte intre autoritatile publice, te califici sa ramai in functie.

Eu ma intreb cu ce tupeu va mai vorbi Iohannis despre “penali” sau chiar condamnati in functii publice, cand inca nici unul nu a ajuns la performanta lui Kovesi de a silui Constitutia de 2 ori si genera 2 conflicte constitutionale.

Dar cu ce tupeu va mai vorbi fanariotul Iohannis despre “stat de drept” cand a aratat ca vegheaza impasibil la siluirea Constitutiei.

Cum ziceam, oamenii mici nu pot face lucruri mari”, a scris pe contul personal de socializare Chris Terhes.

Tag-uri:
Iohannis, Constituţie, Kovesi


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1262.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1262-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Chris Terhes: 'In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie', spune Constitutia chiar la inceput, in art. 1 alin. (5). Evident, în ţara fanariotului Iohannis această obligatie este optională Romania are in acest moment un sef de parchet care a generat nu unul, ci doua conflicte constitutionale...

Preluat de la EVZ