Cadrul didactic, care acum riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată susține că a făcut acest lucru pentru a-l opri pe copil din a mai deteriora lucruri.

Incidentul a fost semnalat de tatăl copilului care susține că și-a văzut fiul mânjit de pix pe frunte:

„Eu am observat pe fruntea copilului şi i-am zis: Cine te scrise, tati? Zice: Doamna educatoare. Şi zic eu: Doamna educatoare, de ce aţi scris pe fruntea copilului? Zice: Copilul dumneavoastră nu stătu cuminte, termină hârtia, mă rog ce a avut acolo de scris şi îi arătai că nu e bine, să scrie pe altă hârtie”, spune tatăl copilului, Costel Argeşeanu, potrivit Cancan.ro.

„Gestul pe care l-am făcut poate este necugetat, ca să zic aşa, însă l-am făcut pentru a stăvili pornirea acelui copil de a mai deterioara ceea ce nu trebuie deteriorat. Nu sunt obiectele noastre, nu avem dreptul să le deteriorăm”, a declarat Ecaterina Motorga, educatoarea acuzată.

Femeia are o vechime în muncă de 17 ani și nu a mai fost implicată în asemenea incidente. Pentru fapta sa, aceasta riscă diminuarea salariului pe o perioadă deteminată, însă conducerea grădiniței vrea ca educatoarea să fie demisă.

Tag-uri:
educatoare, pix, copil, gradinita, gorj


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1259.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1259-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cadrul didactic, care acum riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată susține că a făcut acest lucru pentru a-l opri pe copil din a mai deteriora lucruri. Incidentul a fost semnalat de tatăl copilului care susține că și-a văzut fiul mânjit de pix pe frunte: „Eu am observat...

Preluat de la EVZ