Un locotenent colonel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea a fost găsit spânzurat, marți după-amiază, într-o pădure din comuna Galicea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că ofițerul fusese dat dispărut de mai multă vreme.

”A fost găsit în pădure, în comuna Galicea. Este echipa operativă la fața locului și se fac cercetări într-un dosar penal. Fusese anterior dat dispărut și se pare că de la data dispariției ar fi fost decedat. Se fac cercetări pentru a se stabili cum au stat lucrurile”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax că este vorba despre locotenent colonelul Viorel Cristea, în vârstă de 42 de ani, care se afla în concediu de odihnă. El a fost dat dispărut în data de 15 aprilie 2018.

Jandarmul a luptat în Afganistan și a fost premiat de președintele Poloniei.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, Narcisa Bucur, a declarat că toți colegii sunt șocați de vestea sinuciderii colegului lor.

”Vă confirm faptul că a fost găsit spânzurat în comuna Galicea. Este un ofițer superior din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Într-adevăr, fusese dat dispărut de către soția sa. Vă pot spune că era un ofițer excepțional, cu rezultate bune, a fost și premiat. Suntem bulversați și nu ne vine sa credem”, a declarat reprezentantul Jandarmeriei Vâlcea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/jandarm-gasit-spanzurat-intr-o-padure-48137.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/jandarm-gasit-spanzurat-intr-o-padure-48137-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv