Scene incredibile au fost surprinse într-un supermarket din Caransebeș. Doi clienți ai magazinului au fost înțepați cu o seringă de către o femeie. Agresoarea va fi supusă acum unei expertize medicale pentru a se stabili dacă are discernământ.

Cei doi clienți au fost înțepați cu seringa in timp ce faceau cumparaturile dintr-un supermarket. Victimele, un barbat si o femeie, au sunat la 112 iar agresoarea a fost prinsa de politisti.

Oamenii legii au dus-o pe femeie la audieri insa nu au putut afla motivul pentru care aceasta si-a intepat victimele, au declarat pentru Caransebes.ro surse judiciare.

Seringa a fost ridicata de oamenii legii si va fi supusa unor teste de laborator pentru a se stabili daca era infestata. Femeia care i-a intepat pe cei doi este cercetata penal pentru loviri si alte violente si mai mult ca sigur va fi supusa unor examene medicale pentru a se stabili daca avea discernamant cand a comis fapta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/panica-la-supermarket-doua-persoane-au-fost-intepate-cu-o-seringa-de-catre-o-femeie-48128.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/panica-la-supermarket-doua-persoane-au-fost-intepate-cu-o-seringa-de-catre-o-femeie-48128-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv