Știind că mama ei este mai bine, Anca, față cea mare a regretatei artiste, a luat decizia de a se întoarce în America, după ce a stat alături de Ionela Prodan mai bine de două săptămâni.

„În urmă cu câteva zile, Ionela Prodan i-a spus Ancăi să plece acasă, la Las Vegas, pentru că ea este mai bine. Lucru care se putea observă, fiindcă reacționa la tratament. Optimistă, fiica ei a ascultat-o și după ce s-a consultat cu Anamaria, sora să, a luat avionul spre Statele Unite. Acum, este pur și simplu distrusă. Își reproșează că nu a rămas până în ultima clipă lângă mama ei”, au dezvăluit persoane din familie citate de Wowbiz.

Spitalul Elias a anunțat că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Artista era internată la spitalul Elias de o lună, ca urmare a „acutizării unor afecţiuni cronice”.

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice”, a anunțat unitatea medicală.

„Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date”, mai precizează spitalul Elias. Ionela Prodan s-a luptat în ultimele luni din viață cu o boală foarte grea: cancerul pancreatic. Indrăgita interpretă s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Potrivit unor surse din preajma artistei, Ionela Prodan mai trăia doar cu ajutorul aparatelor, aflându-se în comă hepatică de mai multe zile.

Tag-uri:
prodan, ionela prodan, anca, plecare, america, las vegas


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1220.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1220-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Știind că mama ei este mai bine, Anca, față cea mare a regretatei artiste, a luat decizia de a se întoarce în America, după ce a stat alături de Ionela Prodan mai bine de două săptămâni. „În urmă cu câteva zile, Ionela Prodan i-a spus Ancăi să plece acasă, la...

Preluat de la EVZ