Deși candidații lui Soros au suferit o înfrângere în alegerile din 8 aprilie, el ignoră rezultatul votului, Szijjarto a declarat într-o conferință de presă în timpul unei întreruperi a unei reuniuni ministeriale a Uniunii Europene la Luxemburg. Maghiarii au votat în favoarea unui guvern care acordă prioritate intereselor lor și refuză să se supună presiunii internaționale de a se concentra asupra drepturilor migranților și de a încuraja migrația, a spus ministrul, potrivit Vocea Europei.

Cu privire la un proiect de raport privind Ungaria prezentat săptămâna trecută de către comisia parlamentară pentru libertăți civile, Szijjarto a spus: ” Maghiarii au luat o decizie clară, declarând că Ungaria trebuie să fie protejată împotriva migrației, precum și “politica internațională care, în loc să o oprească, continuă să încurajeze migrația”.

Numai guvernul ungar este autorizat să reprezinte poporul maghiar, a spus Szijjarto. Aceasta înseamnă că nici Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE), Soros, Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, pe care Soros le întâlnește, nici ONG-urile nu sunt autorizate să le reprezinte.

În ceea ce privește întâlnirile regulate dintre Soros și Timmermans, ministrul a menționat că ” sunt extrem de pro-migrație” și “dușmani ai guvernului maghiar și ai politicii de migrație din Ungaria”.
Szijjarto a menționat, de asemenea, că, în opinia CE, printre obiectivele discuțiilor dintre Soros și Timmermans se găsește o modalitate de a menține UE împreună. “Este interesant modul în care primul vicepreședinte al Comisiei Europene are nevoie de sfaturi de la un speculator internațional cu privire la unitatea Europei”, a adăugat el.

Tag-uri:
Soros, Bruxelles, Ungaria, UE, Timmermans, ONG, Szijjarto


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1253.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1253-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Deși candidații lui Soros au suferit o înfrângere în alegerile din 8 aprilie, el ignoră rezultatul votului, Szijjarto a declarat într-o conferință de presă în timpul unei întreruperi a unei reuniuni ministeriale a Uniunii Europene la Luxemburg. Maghiarii au votat în favoarea unui guvern care acordă prioritate intereselor...

Preluat de la EVZ