Locotenent-colonelul Viorel Cristea, în vârstă de 42 de ani, lucra în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea, dar avusese și o carieră militară de excepție, fiind premiat pentru misiunile din Afghanistan, din urmă cu câțiva ani, potrivit Cancan.ro.

„Vă confirm faptul că a fost găsit spânzurat în comuna Galicea. Este un ofițer superior din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Într-adevăr, fusese dat dispărut de către soția sa. Vă pot spune că era un ofițer excepțional, cu rezultate bune, a fost și premiat. Suntem bulversați și nu ne vine sa credem”, au spus reprezentanții Jandarmeriei din județul Vâlcea.

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, îi acordase, în 2016, medalia „Steaua Afganistanului” militarului român, mulțumindu-i, pe această cale, locotenent-colonelului Viorel Cristea pentru întreaga activitate desfășurată în misiunea Resolute Support, orchestrată de NATO, în anul 2015, în statul din Orientul Mijlociu.

Viorel Cristea fusese în două tururi în Afganistan, plecând prima oaraă în 2012, atunci când Jandarmeria Română se afla în mijlocul unui proiect de instruire a polițiștilor afgani, în Kandahar.

Tag-uri:
valcea, jandarm, jandarmerie, colonel, locotenent colonel, sinucis, sinucidere


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1258.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1258-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Locotenent-colonelul Viorel Cristea, în vârstă de 42 de ani, lucra în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea, dar avusese și o carieră militară de excepție, fiind premiat pentru misiunile din Afghanistan, din urmă cu câțiva ani, potrivit Cancan.ro. „Vă confirm faptul că a fost găsit spânzurat în comuna Galicea. Este...

Preluat de la EVZ