”Domnul Tudorel Toader este profesor universitar, profesor în drept, fost judecător CCR, un om cu o pregătire deosebită. Am foarte mare încredere în argumentația acestui om. Îi acord tot sprijinul meu”, a declarat șeful PSD în interviului de la Antena3.

”Nu nerevocarea în sine m-a deranjat, ci m-a deranjat atitudinea președintelui față de dezvăluirile înfirorătoare din ultima perioadă. Nu te poți face că nu înțelegi, nu te poți face că acest sistem nu a funcționat. A funcționat foarte rău și a generat multe abuzuri”, a mai spus Dragnea.

”Cu tot zgomotul de fond, cu toată manipularea ordinară, să nu uităm că justiția o înfăptuiesc judecătorii. Trebuie să ne asigurăm că sunt protejați. Sigur, cei care gestionau câmpul tactic sunt deranjați. Vor tot ieși la iveală lucruri, cei vinovați sper că vor plăti”.

Tag-uri:
dragnea, revocare, kovesi, decizie, iohannis, toader, tudorel


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1461.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1461-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Domnul Tudorel Toader este profesor universitar, profesor în drept, fost judecător CCR, un om cu o pregătire deosebită. Am foarte mare încredere în argumentația acestui om. Îi acord tot sprijinul meu”, a declarat șeful PSD în interviului de la Antena3. ”Nu nerevocarea în sine m-a deranjat, ci m-a deranjat atitudinea...

Preluat de la EVZ