Împreună cu Principele Radu, Margareta a efectuat o vizită în Regatul Hașemit al Iordaniei, în zilele de 16-19 aprilie 2018.

Cuplul regal român a sosit la Amman duminică, 15 aprilie 2018, în cursul după-amiezii, și a început a doua zi o vizită cu caracter economic în Regatul Hașemit al Iordaniei. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a fost primită miercuri, 18 aprilie 2018, la Palatul Regal din Amman, de către Majestatea Sa Regele Abdullah al II-lea, se arată într-un comunicat al Casei Regale a României.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au fost întâmpinați de suveranul hașemit la intrarea în palat și au avut o întâlnire la care au luat parte membri ai Guvernului iordanian, ai Curții Regale și ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Hașemit al Iordaniei.

Regele Abdullah al II-lea a vizitat România în anul 2009. În ultimul deceniu, au vizitat de mai multe ori România Altețele Lor Regale Principesa Muna, mama Suveranului, Principele Hassan și Principesa Sarvath, precum și Principesa Rym.

Tag-uri:
margareta, casa regala, iordania


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1507.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1507-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Împreună cu Principele Radu, Margareta a efectuat o vizită în Regatul Hașemit al Iordaniei, în zilele de 16-19 aprilie 2018. Cuplul regal român a sosit la Amman duminică, 15 aprilie 2018, în cursul după-amiezii, și a început a doua zi o vizită cu caracter economic în Regatul Hașemit al Iordaniei....

Preluat de la EVZ