Liderii Comunității Națiunilor (Commonwealth) au stabilit, la recomandarea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, ca prințul Charles să fie succesor la conducerea organizației, informează cotidianul The Guardian.

Rolul nu este ereditar, dar regina Elizabeth, care sâmbătă va împlini 92 de ani, a exprimat “dorința sinceră” de a fi succedată de fiul ei.

“Am dorința sinceră ca organizația Comunitatea Națiunilor (Commonwealth) să continue să ofere stabilitate și continuitate pentru generațiile viitoare și să decidă ca într-o zi prințul Charles să continue activitatea importantă inițiată de tatăl meu în 1949”, a declarat regina la reuniunea desfășurată la Castelul Windsor.

Liderii Comunității Națiunilor (Commonwealth) au acceptat dorința reginei, informează agenția Press Association.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/printul-charles-ii-va-succeda-reginei-elizabeth-la-conducerea-comunitatii-natiunilor-commonwealth-48217.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/printul-charles-ii-va-succeda-reginei-elizabeth-la-conducerea-comunitatii-natiunilor-commonwealth-48217-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv