Astfel, Roth a anunțat pe un grup de e-mail că se va întâlni la Sheraton Palace Hotel din San Francisco cu Vlad Voiculescu, lider al anunțatului partid al fostului premier tehnocrat, cu care va discuta probleme legate de partidul creat de Dacian Cioloș, potrivit unor informații obținute de jurnaliștii de la flux24.ro.

Mai mult el cheamă persoanele din grup la o întâlnire politică, fapt contrar uzanțelor diplomatice, susțin sursele citate. Conform regulamentelor diplomatice, un consul fie și onorific nu se poate implica în discuții politice.

Reamintim că Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății în guvernul Cioloș. El a anunțat că va candida la postul de Primar al Capitalei la următoarele alegeri.

Tag-uri:
George Roth, consul, onorific, san, francisco, vlad, voiculescu, dacian, ciolos, partid, document, dezvaluiri


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/vlad-vocu.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/vlad-vocu-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Astfel, Roth a anunțat pe un grup de e-mail că se va întâlni la Sheraton Palace Hotel din San Francisco cu Vlad Voiculescu, lider al anunțatului partid al fostului premier tehnocrat, cu care va discuta probleme legate de partidul creat de Dacian Cioloș, potrivit unor informații obținute de jurnaliștii...

Preluat de la EVZ