Sunt imagini care fac să-ţi îngheţe sângele în vine, fiindcă arată cum Chester Căldăraru, român de 29 de ani, loveşte cu brutalitate victima aleasă pentru a-i fura ceva bănuţi: un bătrân fără apărare. Nici măcar nu-i cere portmoneul. Probabail că victima i l-ar fi dat fără să opună rezistenţă. Îl loveşte prin surpridere, cu pumni în faţă, lăsându-l la pământ inconştient. Apoi, îi ia banii pe care-i avea şi pleacă liniştit ca şi cum nu s-ar fi întâmpat nimic.

Căldăraru se învârtea de ceva timp prin zonă în aşteptarea vreunei fiinţe fără apărare pentru a-l ataca şi a-l jefui. Se preface că vorbeşte la celular, apoi îi apare în faţă bătrânul care avea în mână o pungă de plastic cu cumpărături. Românul nu pierde timpul: se pregăteşte, îl ia direct şi-l loveşte fără milă. Îl doboară la pământ, bătrânul în cădere dă cu capul de asfalt, iar când este dus la spital se află că starea lui e gravă.

După rafala de pumni, Chester Căldăraru scotoceşte prin buzunarele bărânului şi când găseşte portmoneul extrage banii şi îşi vede de drum liniştit. Imaginile atacului murdar au fost postate pe Facebook. Duminică seara, a şi fost arestat. Potrivit relatării făcută de Corriere della sera, anchetatorii au reuşit să-l captureze pe tâlhar după 12 ore de căutări intense, notează Il Giornale.

Tag-uri:
românii, Italia, tâlhărie, video, Chester Căldăraru


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1779.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1779-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Sunt imagini care fac să-ţi îngheţe sângele în vine, fiindcă arată cum Chester Căldăraru, român de 29 de ani, loveşte cu brutalitate victima aleasă pentru a-i fura ceva bănuţi: un bătrân fără apărare. Nici măcar nu-i cere portmoneul. Probabail că victima i l-ar fi dat fără să opună rezistenţă....

Preluat de la EVZ