Melania Trump, în vârstă de 47 de ani, și Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, au ieșit împreună pe peluza Casei Albe, astăzi, la Washington DC. Cele două femei sunt căsătorite cu președinții – Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, și Emmanuel Macron, respectiv 40 de ani. Ele au mers în spatele soților lor pentru a planta un copac lângă Aripa de Vest a celebrei clădiri istorice. Ambele doamne şi-au arătat picioarele bine întreţinute, alegând ţinute cu puţin deasupra genunghilor.

Melania Trump a ales o ţinută neagră creaţie Givenchy la care a asortat o geantă Christian Dior și pantofi cu toc Christian Louboutin iar rochia este Dolce & Gabbana, scrie presa internaţională. Brigitte a preferat o casă de modă franceză, Louis Vuitton.

Organizarea evenimentului a fost lăsat pe mâna Melaniei care a transformat saloanele de la Casa Albă într-o veritabilă grădină. Dar, momentul cel mai important este apariției Primei Doamne a SUA în cadrul cinei oficiale de astăzi. Întrebarea este: ce rochie va purta?

Internauţii au reacţionat la pozele pe care Melania Trump le-a urcat pe contul personal de socializare unde apare lângă preşedintele Franţei şi soţia sa.

Un comentator a scris:” Trump este cu adevărat un patriot și luptă pentru poporul american. Cei care nu văd acest lucru sunt orbi sau nu au făcut încă cercetări. Nu numai că voi vota pentru Trump în timpul alegerilor viitoare, dar voi face campanie pentru el! Forever Trumper acum și mândru!”

“Un președinte și o primă doamnă de care sunt mândru să fie arătaţi lumii întregi, am votat cel mai bun lider pentru a ne conduce, președintele Trump și prima doamnă Melania”, a scris un alt comentator.

Sursa foto: Melania Trump – Facebook

Tag-uri:
Melania, Brigitte, Macron, Trump, Casa Albă, eleganţă


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1778.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1778-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Melania Trump, în vârstă de 47 de ani, și Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, au ieșit împreună pe peluza Casei Albe, astăzi, la Washington DC. Cele două femei sunt căsătorite cu președinții - Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, și Emmanuel Macron, respectiv...

Preluat de la EVZ