De data aceasta, părinții au fost suficient de vigilenți, au luat numărul de înmatriculare al mașinii și au anunțat Poliția. Conducerea școlii confirmă incidentul, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru prinderea pedofilului, informează ziardecluj.ro.

Un individ, care conduce un Ford negru cu număr de înmatriculare CJ 81 MKI a acostat două fetițe, în urmă cu câteva zile. A încercat să le ademenească la el în mașină. Părinții și învățătoarele au făcut public incidentul.

“Vreau să vă aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineața, un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școală, a abordat două fetițe (una din clasa noastră, iar cealaltă din altă clasă a IV-a). Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificăm. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Are un Ford negru cu nr CJ 81 MKI. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune mașina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor!!!”, a scris pe Facebook, o mămică.

Conducerea școlii confirmă incidentul în care au fost implicați și elevi de la Iuliu Hațieganu.

“Este în cercetare acest incident, dar nu a fost în apropierea școlii noastre, ci la altă școală, dar au fost și copii de la noi implicați, un fel de martori. Nu l-au prins pe individ încă. Ce pot să spune este că nu a fost nicio atingere. La Poliție mi s-a spus să nu vorbesc nimic, învățătoarele știu mai multe. El ar fi fost la volanul mașinii și fetițele la o distanță de trei metri”, a declarat Gheorghe Berar, directorul Școlii Iuliu Hațieganu.

Tag-uri:
scoala, cluj, alerta, sofer, ford


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1787.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1787-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
De data aceasta, părinții au fost suficient de vigilenți, au luat numărul de înmatriculare al mașinii și au anunțat Poliția. Conducerea școlii confirmă incidentul, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru prinderea pedofilului, informează ziardecluj.ro. Un individ, care conduce un Ford negru cu număr de înmatriculare CJ 81 MKI a...

Preluat de la EVZ