Pentru că Bianca Drăgușanu este acum la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, bruneta s-a reorientat.

Gabriela Cristea revine pe sticlă, dar de data aceasta la o nouă emisiune. După ce a fost înlocuită definitiv de Bianca Drăgușanu, la show-ul „Te vreau lângă mine”, bruneta nu a vrut să stea pe tușă.

Toată colaborarea dintre Gabriela Cristea și Antena a început cu botezul copilului vedetei. Bineînțeles, pe lângă marele eveniment, Cristea și soțul său au avut parte de apariții TV, atât pe Antena 1, cât și pe Antena Stars, dar și pe site-urile care aparțin de același trust. Mai mult, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au sportat nicio cheltuială. De toate detaliile s-a ocupat trustul cu care au semnat.

Conform cancan.ro, cei doi s-au ales cu aproximativ 24.000 de euro de pe urma fericitului eveniment.

Mai mult, Gabriela Cristea va avea o emisiune pe Antena Stars. Vedeta revine din concediul maternal, în care s-a ocupat de micuța Bella Victoria Margot, și este gata să prezinte o nouă emisiune, potrivit spynews.ro. Momentan, nu se cunosc detalii despre formatul emisiunii și nici despre cum se va numi show-ul. Cert este că telespectatorii Antenei Stars se pot aștepta să o vadă cât de curând pe sticlă.

Tag-uri:
tv, gabriela, cristea, bianca, dragusanu


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1785.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1785-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Pentru că Bianca Drăgușanu este acum la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, bruneta s-a reorientat. Gabriela Cristea revine pe sticlă, dar de data aceasta la o nouă emisiune. După ce a fost înlocuită definitiv de Bianca Drăgușanu, la show-ul „Te vreau lângă mine”, bruneta nu...

Preluat de la EVZ