Potrivit unui comunicat al ANSVA, Punctul Național de Contact RASFF România a fost notificat joi de către Punctul European de Contact RASFF cu privire la faptul că Mega Image a inițiat o retragere a sortimentului de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g.

ANSVA informează că „retragerea produsului a fost iniţiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existenţa unei suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului Reblochon de Savoie au lait cru 450g, iar loturile suspecte sunt cele a căror serie de identificare începe cu 8CR”.

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt: Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa şi Mega Image Tomis Constanţa.

„În conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu procedurile ANSVSA, Mega Image România a transmis Autorităţii anunţul privind retragerea tipului de produs suspicionat, care conţine detalii si recomandări pentru consumatori”, potrivit comunicatului ANSVA.

Tag-uri:
ansva, ecoli, produs, retras, mega image


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1257.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1257-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Potrivit unui comunicat al ANSVA, Punctul Național de Contact RASFF România a fost notificat joi de către Punctul European de Contact RASFF cu privire la faptul că Mega Image a inițiat o retragere a sortimentului de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g. ANSVA informează că „retragerea produsului a...

Preluat de la EVZ