Este cea mai nou metodă de înșelăciune în rândul bătrânilor, și tot mai multe victime ar putea cădea în mâinile infractorilor, dacă nu sunt informați.

O femeie în vârstă de 82 de ani a fost jefuită în propria casă prin metoda de furt „frizerița”.

Bătrâna a fost acostată pe stradă de o tânără care i-a câștigat încrederea și pe care a invitat-o în casă pentru a o tunde.

Femeia de 33 de ani, sub pretextul că merge până la baie, a scotocit camera alăturată, de unde a plecat cu totți banii pe care i-a găsit: 3.500 de lei, potrivit Libertatea.ro.

Infractoarea a fost prinsă și s-a ales cu dosar penal, fiind plasată sub control judiciar pentru infracțiunea de furt. Din păcate, banii nu au mai fost recuperați.

Tag-uri:
inselaciune, furt, hoti, frizerita, metoda, batrana


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1267.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1267-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Este cea mai nou metodă de înșelăciune în rândul bătrânilor, și tot mai multe victime ar putea cădea în mâinile infractorilor, dacă nu sunt informați. O femeie în vârstă de 82 de ani a fost jefuită în propria casă prin metoda de furt „frizerița”. Bătrâna a fost acostată pe stradă de...

Preluat de la EVZ