Tragedia s-a petrecut, joi după-amiază, pe centura Jiboului, unde o mașină în care se aflau cinci studente a fost spulberată de trenul care circula pe ruta Jibou – Baia Mare, informează Graiulsalajului.ro.

Fetele se întorceau de la festivitatea de absolvire a cursurilor urmate la Universitatea Tehnica Cluj.

Studentele au fost aruncate la distanțe de 15-30 de metri de la locul impactului, una dintre acestea fiind găsită cu dificultate.

„Accident de circulatie la intersectia caii ferate cu centura ocolitoare a orasului Jibou. Un autoturism a fost lovit de tren. Patru persoane au decedat si o persoana este ranita grav. Trei echipaje de politie sunt la fata locului pentru cercetari. Persoanele decedate sunt din jud. Maramures, cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani”, potrivit comunicatul emis de Inspectoratul de Politie Salaj.

Tânăra care a supraviețuit este cea care se afla la volanul mașinii. Deși are politraumatisme la cap, rănile nu-i pun viața în pericol.

Tag-uri:
studente, accident, jibou, tren, tragedie


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1270.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1270-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Tragedia s-a petrecut, joi după-amiază, pe centura Jiboului, unde o mașină în care se aflau cinci studente a fost spulberată de trenul care circula pe ruta Jibou – Baia Mare, informează Graiulsalajului.ro. Fetele se întorceau de la festivitatea de absolvire a cursurilor urmate la Universitatea Tehnica Cluj. Studentele au fost aruncate...

Preluat de la EVZ