Preotul în vârstă de 54 de ani care a fost găsit împușcat în cap într-o pescărie din județul Arad, deținerea arma ilegal, iar polițiștii au descoperit că aceasta a fost furată, anul trecut, de la consulul onorific al Italiei la Arad.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au declarat, vineri dimineața, corespondentului MEDIAFAX, că arma cu care preotul din localitatea Hășmaș s-a împușcat în cap, miercuri, a fost furată în vara anului trecut de la consulul onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio. Hoții au furat din casa consulului arme, bijuterii, ceasuri și bani.

Locanicii povestesc că preotul ar fi împrumutat arma pentru a împușca vidrele care îi mâncau peștii din pescăria deținută de familia sa, unde a fost găsit decedat.

De altfel, polițiștii au descoperit că preotul nu deținea permis de port armă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/arma-cu-care-preotul-din-arad-s-a-impuscat-furata-de-la-consulul-onorific-al-italiei-48925.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/arma-cu-care-preotul-din-arad-s-a-impuscat-furata-de-la-consulul-onorific-al-italiei-48925-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv