O cursă aeriană Sibiu – Dortmund a fost anulată, după ce avionul, care a decolat vineri, la ora 07.15 a lovit o pasăre, pasagerii fiind debarcați. Reprezentanții Aeroportului din Sibiu au declarat că vor fi stabilite soluții pentru pasageri, în funcție de posibilitățile operatorului.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Sibiu (AIS), zborul Sibiu – Dortmund, operat de Wizz Air, s-a întors după circa o jumătate de oră, pentru că a lovit o pasăre.

„Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi (vineri – n.r.), la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu. Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50”, spun reprezentanții AIS.

Potrivit sursei citate, pasagerii au fost debarcați, iar zborul anulat, urmând să fie stabilite soluțiile optime pentru rerutarea pasagerilor, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/incident-aviatic-la-sibiu-o-cursa-aeriana-s-a-intors-de-urgenta-pe-aeroport-la-o-jumatate-de-ora-de-la-decolare-zborul-anulat-48926.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/incident-aviatic-la-sibiu-o-cursa-aeriana-s-a-intors-de-urgenta-pe-aeroport-la-o-jumatate-de-ora-de-la-decolare-zborul-anulat-48926-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv