S-a îmbogățit, a devenit un personaj faimos în lumea muzicală, a luat premii peste premii, însă adevărata fericire a descoperito când a întâlnit-o pe reporterița Pro Tv, Bianca Lăpuște (24 ani).

Ea i-a dăruit și o fiică, pe Maria Elisabeta, acum în vârstă de trei ani, care a făcut din el un tată sensibil și extrem de devotat. Prieteni din jurul cuplului ne-au spus, în mare secret, că iubire ca a lor rar întâlnești.

De ce în secret? Pentru că Marius nu vrea să-și expună viața privată, făcând o regulă din asta. Din fericire pentru fani, în exclusivitate pentru EVZ, Moga a făcut o excepție și ne-a povestit despre relația lui și, mai ales, cum se descurcă în rolul de tătic. Drept dovadă a dedicației sale față de familie, primul cuvânt pe care l-a spus micuța a fost ”tati”.

Cum s-au cunoscut!

La doar 20 de ani, frumoasa blondă se muta la București de la Iași, deși ea era originară din Cluj. Bianca primise postul de corespondent al știrilor Pro Tv și voia să avanseze în carieră.

Ajunsă în Capitală, destinul ei a luat o altă direcție: „Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte la scurt timp după ce ea şi artistul au confirmat că formează un cuplu. La 21 de ani, Bianca l-a făcut pe Moga tătic și, de asemenea, un om împlinit.

Experiența de tată a lui Moga: băițele cu baloane de săpun și râsetele Mariei sunt punctele lui forte

Juratul de la Vocea României redevine jurat la concursul muzical destinat copiilor, Vocea României Junior, din această vară. Cel de-al doilea sezon de la Pro Tv va fi completat din nou de Andra, Marius Moga și INNA, care sunt gata să-și ocupe locurile pe scaunele de antrenor și să-i aleagă pe cei mai buni concurenți alături de care vor începe lupta pentru marele trofeu. Diferența în cazul lui Moga este că anul acesta va înțelege mai bine ca în trecut emoțiile celor mici, având experință „de acasă”. Apropo de această experiență, iată cum s-a schimbat viața compozitorului!

Tag-uri:
moga, marius, marius moga


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/ja-rule-crop.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/ja-rule-crop-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
S-a îmbogățit, a devenit un personaj faimos în lumea muzicală, a luat premii peste premii, însă adevărata fericire a descoperito când a întâlnit-o pe reporterița Pro Tv, Bianca Lăpuște (24 ani). Ea i-a dăruit și o fiică, pe Maria Elisabeta, acum în vârstă de trei ani, care a făcut din...

Preluat de la EVZ