Fostul prim-ministru şi soţia sa au încercat să părăsească ţara zilele trecute, dar nu au reuşit. S-a aflat că ei intenţionau să plece la Jakarta, cu un avion privat, potrivit agerpres.ro.

Najib a respins toate acuzaţiile de corupţie, dar succesorul său, Mahathir Mohammad, a ordonat poliţiei să redeschidă ancheta şi l-a suspendat pe procurorul general Apandi Ali, suspectat că a contribuit la muşamalizarea scandalului.

După victoria neaşteptată în alegeri, Mahathir a susţinut că nu urmăreşte să se răzbune pe Najib, căruia i-a fost mai întâi mentor, apoi rival politic, ci doar să restabilească statul de drept. El a declarat miercuri presei că nu vor avea loc arestări decât dacă apar dovezi clare privind săvârşirea unor infracţiuni.

Tag-uri:
premier, perchezitii, malaezia, coruptie, bani, bijuterii


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1283.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1283-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Fostul prim-ministru şi soţia sa au încercat să părăsească ţara zilele trecute, dar nu au reuşit. S-a aflat că ei intenţionau să plece la Jakarta, cu un avion privat, potrivit agerpres.ro. Najib a respins toate acuzaţiile de corupţie, dar succesorul său, Mahathir Mohammad, a ordonat poliţiei să redeschidă ancheta şi...

Preluat de la EVZ