Socrul mic nu va participa la evenimentul regal și cu siguranță nu va mai avea o relație atât de apropiată cu fiica lui, după ce a fost prins încercând să aranjeze un material de tip paparazzi care privea pregătirile pentru nuntă. Informația a fost făcută publică de un site monden din SUA, dar Thomas Markle a declarat că adevăratul motiv pentru care nu va participa este că nu se simte bine fizic, medicii diagnosticându-l cu grave probleme cardiace.

În lipsa unui ”tată” care să conducă mireasa la altar, prințul Charles o va oferi pe Meghan fiului lui, Harry.

Thomas Markle a fost un renumit inginer de lumini la Hollywood, participând la producția unor seriale de renume, precum ”Familia Bundy” (Married with children).

Unde vedeți nunta în direct

Milioane de telespectatori din intreaga lume vor urmari sambata nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii si actrita amerciana Meghan Markle, cel mai asteptat eveniment al anului, iar PRO TV a pregatit program special pentru telespectatori. Sambata, 19 mai, de la ora 11:00, PRO TV difuzeaza in premiera filmul documentar – ”Meghan Markle: Printesa americana”, iar de la ora 13:00, intreaga ceremonie regala va fi transmisa in direct intr-o editie speciala Stirile PRO TV, moderata de Cristian Leonte.

Tag-uri:
meghan, thomas markle, printul charles, nunta regala


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/thomas-markle-sr-meghan-markle-dad-1525884439.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/thomas-markle-sr-meghan-markle-dad-1525884439-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Socrul mic nu va participa la evenimentul regal și cu siguranță nu va mai avea o relație atât de apropiată cu fiica lui, după ce a fost prins încercând să aranjeze un material de tip paparazzi care privea pregătirile pentru nuntă. Informația a fost făcută publică de un site...

Preluat de la EVZ