Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă, în vârstă de 32 de ani din satul Pianul de Jos, comuna Pianul de Sus a mers, miercuri dimineață, să se întâlnească cu un prieten la cafeneaua Fresko Caffe din Sebeș. La un moment dat, în timp ce își aștepta prietenul a apărut un consătean, Vali Stancu cu care, spun surse judiciare, ar fi avut un conflict mai vechi. Acesta i-a reproșat că pe vremea când Adiță era bodyguard la un local din Sebeș l-ar fi dat afară pentru exces de băuturi alcoolice.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici mai dure, iar pentru a își impune punctul de vedere, Vali Stancu a scos un cuțit cu care l-a lovit pe Adrian. O singură lovitură. Adiță a căzut ca secerat pe caldarâm.

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, lovitura de cuțit fiind direct în inimă. Surse judiciare ne-au declarat că, deocamdată, nu s-a stabilit mobilul crimei, autorul declarând că nu a avut în intenție să îl omoare. „Autorul este dintr-un sat de munte de lângă Sebeș. Majoritatea lor umblă cu brișca la cingătoare. Nu este ceva neobișnuit”, ne-au declarat surse judiciare.

„Cu plecarea ta am pierdut tot”

În noaptea de miercuri spre joi, la scurt timp după ce în comunitatea din Pianul de Jos s-a auzit cine ar fi făptașul, în jurul orei 4.30, locuința lui Vali Stancu a fost cuprinsă de flăcări. Deși pompierii au intervenit destul de repede, casa s-a făcut scrum arzând până în temelii, pagubele fiind evaluate la 30.000 de lei. Concluzia primară a pompierilor a fost că focul a fost pus intenționat. Tânărul s-a căsătorit în 6 mai 2018. Soţia acestuia a postat pe reţeaua de socializare Facebook următorul mesaj: „Cu plecarea ta am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine soţul meu drag”. Gândurile soţiei sunt urmate de sute de mesaje de condoleanţe.

Tag-uri:
ucis, nunta, sebes


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1274.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1274-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă, în vârstă de 32 de ani din satul Pianul de Jos, comuna Pianul de Sus a mers, miercuri dimineață, să se întâlnească cu un prieten la cafeneaua Fresko Caffe din Sebeș. La un moment dat, în timp ce își aștepta prietenul a apărut...

Preluat de la EVZ