Președintele american Donald Trump a discutat duminică cu omologul său sud-coreean Moon Jae-in despre amenințările Phenianului de a renunța la summitul cu liderul de la Casa Albă, a anunțat administrația prezidențială de la Seul, relatează site-ul postului France 24.

Coreea de Nord a anulat de asemenea și întâlnirea pe care liderul suprem Kim Jong-un ar fi trebuit să o aibă cu Moon Jae-in, din cauza exercițiilor militare comune ale Coreei de Sud și Statelor Unite.

Într-o conversație telefonică purtată duminică, Trump și Moon Jae-in au “schimbat păreri despre recentele acțiuni luate de Coreea de Nord”, se arată într-un comunicat.

Cei doi lideri au căzut de acord să coopereze pentru a asigura succesul summitului care va avea loc pe 12 iuni în Singapore.

Donald Trump și Moon Jae-in se vor întâlni la Washington marți.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/donald-trump-si-omologul-sau-sud-coreean-moon-jae-in-discutie-despre-coreea-de-nord-care-sunt-motivele-de-ingrijorare-48950.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/donald-trump-si-omologul-sau-sud-coreean-moon-jae-in-discutie-despre-coreea-de-nord-care-sunt-motivele-de-ingrijorare-48950-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv