Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: “Am o teorie”

„Am o teorie despre: de ce „iubesc” femeile piloţii de curse. Nu pentru ca respectă ceea ce facem noi. Nu pentru ca ne învârtim în cercuri încontinuu, încercând să ne întrecem unii pe alţii – în principal asta li se pare patetic, probabil au şi dreptate!”, a scris Cazacu, potrivit wowbiz.ro.

FINAL DE EXATLON. Diana Belbiță, mesajul la care nu se aștepta nimeni. Este de-a dreptul emoționant! „Visul meu trăiește prin tine acum!”

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: “Cu cat esti mai aproape de moarte, cu atat simti mai tare ca traiesti”

“Ne „iubesc” pentru apropierea noastră de moarte. Ştii, cu cât eşti mai aproape de moarte, cu atât simţi mai tare că trăieşti… şi cu cât eşti mai viu, ele pot simţi asta, pot vedea asta”, a mai spus Catalin Cazacu.

Tag-uri:
exatlon, concurs, secret, femei, cazacu, succes, exatlon romania, faimosi, razboinici


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1466.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1466-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: 'Am o teorie' „Am o teorie despre: de ce „iubesc” femeile piloţii de curse. Nu pentru ca respectă ceea ce facem noi. Nu pentru ca ne învârtim în cercuri încontinuu, încercând să ne întrecem unii pe alţii –...

Preluat de la EVZ