Relația dintre Grimes și Musk a născut mai multe controverse și i-a adus noi critici fondatorului companiei Tesla. Pentru mulți, pare că acesta are o influență foarte puternică asupra cântăreței. Grimes, pe numele ei real Claire Boucher, a anunțat că își va schimba numele în „c”, cu litere mici și înclinat, acesta fiind simbolul din fizică pentru viteza luminii în vid, potrivit The Verge.

Mai mulți critici ai lui Elon Musk au observat că interpreta pare să copieze multe aspecte ale comportamentului miliardarului. Printre cele mai notabile schimbări observate a fost eliminarea și, ulterior, readăugarea, cuvântului „anti-imperialistă” din descrierea sa de pe rețeaua de socializare Twitter.

La prima lor apariție în cuplu, la Gala Met de la începutul lunii, Grimes a purtat un colier strâns în jurul gâtului (choker), conceput de Musk și care semăna mult cu emblema companiei Tesla.

Unele voci din presă au ținut să menționeze că inclusiv schimbarea numelui pare să fie „din cauza lui” sau „mulțumită lui” Musk, dar Grimes a clarificat că, în grupul ei de prieteni deja i se spunea „c”, iar „Claire” i-a displăcut dintotdeauna. Iubitul ei doar a observat că, dacă vrea să-și schimbe numele, nu trebuie să se uite prea departe.

Numele de scenă al cântăreței rămâne Grimes, dar în actele de identitate va apărea drept c Boucher.

Tag-uri:
grimes, musk, elon musk, schimbare nume, grimes nume, c, c bucher, viteza luminii


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1455.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1455-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Relația dintre Grimes și Musk a născut mai multe controverse și i-a adus noi critici fondatorului companiei Tesla. Pentru mulți, pare că acesta are o influență foarte puternică asupra cântăreței. Grimes, pe numele ei real Claire Boucher, a anunțat că își va schimba numele în „c”, cu litere mici...

Preluat de la EVZ