Aimee Davis, în vârstă de 13 ani, din Marea Britanie, s-a născut cu o boală care i-a făcut obrazul stâng să se umfle, iar dantura i s-a deformat.

Tânăra asculta o prezentare susținută de unul dintre polițiști, invitați la școala unde este elevă, în momentul în care un alt ofițer i-a atras atenția că nu ascultă ce zice colegul său și că mănâncă bomboane în timpul prezentării.

Aimee le-a explicat celor doi că are o malformație din cauza căreia i s-a deformat fața, însă umilința îndurată a distrus-o, a spus mama tinerei pentru The Sun.

Femeia a declarat ulterior că fiica ei a venit acasă și s-a închis în camera sa, fără să vrea să mai vorbească cu nimeni. Ba mai mult, eleva a refuzat să se mai prezinte la școală.

După câteva zile de izolare, adolescenta a avut curajul să-și reîntâlnească colegii de clasă și prietenii.

Tag-uri:
politist, aimee


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1459.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1459-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Aimee Davis, în vârstă de 13 ani, din Marea Britanie, s-a născut cu o boală care i-a făcut obrazul stâng să se umfle, iar dantura i s-a deformat. Tânăra asculta o prezentare susținută de unul dintre polițiști, invitați la școala unde este elevă, în momentul în care un alt ofițer...

Preluat de la EVZ