El a făcut aceste afirmaţii la Gala Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE), de la Palatul Parlamentului, când a înmânat premiul pentru cel mai tânăr lider ALDE deputatului Marian Cucşa, care este vicepreşedinte al Comisiei SRI, conform agerpres.ro.

„Diferitele servicii se ocupă îndeaproape de noi, ne ascultă telefoanele, ne monitorizează atent şi probabil că cei care suntem mai în vârstă devenim vulnerabili. Nu se poate în viaţă să nu fi făcut cine ştie ce greşeală cu care la un moment dat să poţi să fii, dacă nu şantajat, măcar controlat.

Şi atunci m-am gândit că e bine să punem un politician tânăr şi am făcut alegerea pentru care eu cel puţin mă felicit (…), am pus în această comisie, care mulţi ani a făcut figuraţie, lăsând să se dezvolte o cangrenă în societatea politică românească – mă refer la statul paralel (…) – şi sunt bucuros că astăzi comisia îşi face pe deplin treaba, cu seriozitate, cu responsabilitate şi datorită lui Marian Cucşa, care este vicepreşedintele acestei comisii”, a arătat Tăriceanu.

Tag-uri:
tariceanu, tlde, alde, statul paralel, servicii, sri, comisie sri, comisie control sri, marian cucsa


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1462.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1462-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
El a făcut aceste afirmaţii la Gala Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE), de la Palatul Parlamentului, când a înmânat premiul pentru cel mai tânăr lider ALDE deputatului Marian Cucşa, care este vicepreşedinte al Comisiei SRI, conform agerpres.ro. „Diferitele servicii se ocupă îndeaproape de noi, ne ascultă telefoanele, ne...

Preluat de la EVZ