Dar cei care suferă de această maladie susțin că o pot ține în frâu doar cu droguri și alcool. În timp ce dezbaterile pe acest subiect continuă, o femeie a ales să vorbească despre problema ei.

„Pe deasupra atât ca o persoană obișnuită de 30 de ani, dar adevărul este altul. Sunt căsătorită și am un job normal. Secretul meu este unul pe care nu îl pot spune oricui. Mă gândesc încontinuu la sex. Atunci când eram adolescentă aveam 50 de orgasme pe zi. Am descoperit că sunt bolnavă la 16 ani, iar de atunci viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”, a spus Jessie citată de DailyStar.

Ce spun medicii

Dependenta sexuala este similara celorlalte comportamente compulsive; o intorsatura potential distructiva intr-o activitate ce are drept scop imbunanatirea vietii. Definirea dependentei de sex depinde mai putin de comportamentul in sine si mai mult de motivatiile personale.

Dependenta sexuala consta in lipsa capacitatii de a controla sau amana sentimentele sau actiunile de natura sexuala. Nevoia de excitare se substituie celei de intimitate. In final, cautarea acesteia devine mai importanta decat familia, cariera, chiar sanatatea si siguranta personala. In timp preocuparile sexuale inregistreaza o crestere din punct de vedere al timpului si energiei, dependentul de sex urmeaza o rutina conform careia acesta actioneaza pe baza dorintelor, fapt urmat de sentimente de respingere, rusine, disperare si confuzie.

Tag-uri:
dependenta de sex, placeri carnale, marturii, jessie, dependenta, sex


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1550.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1550-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Dar cei care suferă de această maladie susțin că o pot ține în frâu doar cu droguri și alcool. În timp ce dezbaterile pe acest subiect continuă, o femeie a ales să vorbească despre problema ei. „Pe deasupra atât ca o persoană obișnuită de 30 de ani, dar adevărul este...

Preluat de la EVZ