Oana Roman a postat un mesaj prin care și-a informat fanii că a fost nevoită să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Din fericire, de această dată nu este o problemă gravă. Deși a avut emoții, vedeta a mărturisit că operația a decurs bine.

Oana Roman nu a vrut să dea detalii despre operația pe care a suferit-o, dar a spus că a fost una minim invazivă și non-estetică.

„Astăzi am făcut o mică intervenție minim invaziva, non estetică dar necesară! M-am dus cu emoții, dar totul a decurs perfect! O tăietură mică de tot făcută cu laserul și un mic pansament! Am scăpat ușor și nu m-a durut deloc! Urmează să mai vin la control!”, a precizat Oana Roman.

Tag-uri:
oana roman, operatie, spital, fani, mesaj


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1522.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1522-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Oana Roman a postat un mesaj prin care și-a informat fanii că a fost nevoită să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Din fericire, de această dată nu este o problemă gravă. Deși a avut emoții, vedeta a mărturisit că operația a decurs bine. Oana Roman nu a vrut să dea...

Preluat de la EVZ