Întrebat dacă una dintre acele persoane este președintele Iohannis, liderul liberal a zâmbit enigmatic, dar a negat. De asemenea a infirmat că după depunerea sesizării a vorbit cu cineva de la Palatul Cotroceni. Orban afirmă că este susținut puternic de baza partidului, că „tot partidul manifestă solidaritate fără precedent”. Când i s-a amintit că există voci în PNL care s-au dezis de plângerea penală depusă de el (Cataramă, Gorghiu, Bolojan), Orban a spus că în PNL există libertate de exprimare, dar că el era obligat să depună această plângere. „Dacă văd că intră hoții în casa vecinului, eu anunț poliția nu mă uit în continuare la televizor”, a nuanțat politicianul.

Referitor la textul plângerii depusă, Orban a afirmat că „eu sunt anti-Dragnea, nu împotriva statului Israel”. „Odată ce am depus sesizarea, am prezentat public ceea ce am crezut că trebuie prezentat public. Este vorba despre fapte care întrunesc elemente constitutive ale unor infracțiuni. În momentul în care mi-am pus semnătura, îmi asum ceea ce am scris și nu dau niciun pas înapoi chiar dacă sunt supus unui linșaj mediatic”, a declarat liderul liberal refuzând să intre în alte detalii ale conținutului plângerii.

Ludovic Orban a mai declarat că acum este concentrat pe întocmirea textului moțiunii de cenzură pe care o pregătesc liberalii.

Tag-uri:
orban, plangere, parchet, dragnea, iohannis


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1512.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1512-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat dacă una dintre acele persoane este președintele Iohannis, liderul liberal a zâmbit enigmatic, dar a negat. De asemenea a infirmat că după depunerea sesizării a vorbit cu cineva de la Palatul Cotroceni. Orban afirmă că este susținut puternic de baza partidului, că „tot partidul manifestă solidaritate fără precedent”....

Preluat de la EVZ