Duminică, Barcelona a jucat acasă ultimul meci din acest sezon, cu Real Sociedad, scor 1-0, acesta fiind și ultimul pentru „Don Andres” în echipamentul „extratereștrilor”. Vreme de 22 de ani, Iniesta a scris istorie pentru Barca (la grupele de juniori, echipa secundă dar şi la prima reprezentativă), iar rezultatul s-a văzut duminică.

„Am ajuns aici copil, acum plec bărbat”

Circa 90.000 de fani au fost prezenți pe „Camp Nou” pentru a fi martori la ultimul joc al uluitorului mijlocaș la Barcelona.

„E o zi magică. Au fost 22 de ani minunaţi. A fost o mândrie şi o plăcere să apăr acest club, pentru mine, cel mai bun din lume. Le mulţumesc tuturor colegilor mei. O să-mi fie dor de ei. Vă mulţumesc vouă, fanilor, pentru afecţiunea şi respectul pe care mi le-aţi aratat din prima zi, de când eram copil şi până acum, când plec precum un bărbat. Vă mulţumesc pentru că aţi insistat să rămân. Pot doar să vă spun că o să vă port în inima mea pentru totdeauna. Am rămas fără cuvinte. Visca Barca, Catalaunia şi Fuentealbilla”, a spus Andres Iniesta cu ochii în lacrimi, cel care a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri și a cucerit în total 32 de trofee. El urmează să evolueze în sezonul viitor în Japonia sau China.

Tag-uri:
barcelona, andres, iniesta


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1553.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1553-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Duminică, Barcelona a jucat acasă ultimul meci din acest sezon, cu Real Sociedad, scor 1-0, acesta fiind și ultimul pentru „Don Andres” în echipamentul „extratereștrilor”. Vreme de 22 de ani, Iniesta a scris istorie pentru Barca (la grupele de juniori, echipa secundă dar şi la prima reprezentativă), iar rezultatul...

Preluat de la EVZ