Micuța gălățeancă a reușit ca la doar 10 ani, să îl impresioneze pe Papa Benedict cu glasul ei. În urmă cu 7 ani, Maria a fost selecționată să reprezinte România la festivalul San Remo Junior, unde a câștigat două premii importante: locul trei și premiul de Popularitate. Tot atunci a fost remarcată de televiziunea italiană Rai Uno, care a invitat-o pe copilă să participe la renumitul spectacol-concurs Ti Lascio Una Canzone, unde a obținut Premiul Juriului. Melodia care i-a purtat noroc, a fost La vie en rose, a celebrei Edith Piaf.

Expunerea din această emisiune a adus-o în vizorul presei italiene pe tânăra de numai 10 ani la acea vreme. Succesul răsunător a condus spre o altă realizare grandioasă: a cântat în fața Papei Benedict.

A cântat în duet cu AL Bano

În 2012, vocea micuței gălățence a ajuns până la Vatican, chiar în Concertul Extraordinar de Crăciun. Acolo, Maria a cântat alături de artiști mari, precum Al Bano, Renato, Ipooh, celebra melodie Ave Maria. Însuși Papa Benedict a luat parte la acest spectacol, care, deși era extrem de bine păzit, a binecuvântat-o pe fetița cu voce de aur.

„Papa Benedict era extrem de păzit de jandarmi și totuși, când am am ajuns în fața lui, m-a binecuvantat, mi-a zâmbit și m-a mângâiat pe creștet. Nu am conștientizat atunci ce șansă, poate unică în viață, trăiam. O șansă cu care te întâlnești odata în viață”, ne-a povestit tânăra artistă.

La șase ani, scena improvizată din micul apartament din Galați a devenit neîncăpătoare pentru tânăra artistă. Părinții au decis să o duca la Casa de Cultură din Galați, unde Maria a luat pentru prima oară contact cu o scenă adevărată. De atunci, au urmat concursuri, trofee câștigate și multe drumuri prin toată țara și prin străinătate.

Se pregătește de Bac

Fetița care la 10 ani cucerea lumea, este acum o adolescentă cochetă, care, deși are deja 18 ani iar anul care vine va susține examenul de Bacalaureat și va merge la facultate, nu are încă iubit și nici nu se grăbește să se îndrăgostească.

„Ca orice fată, mă gandesc cu emoție că va veni momentul să am și eu o familie, să am copii pe care să-i cresc, la fel cum ne-a crescut măicuța noastră, onești și cu mult bun simț. Dar acest moment este pentru mine acum foarte departe”, povestește artista.

Tag-uri:
maria, craciun, al bano, papa, benedict


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/24benedict-xvi-blessing-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/24benedict-xvi-blessing-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Micuța gălățeancă a reușit ca la doar 10 ani, să îl impresioneze pe Papa Benedict cu glasul ei. În urmă cu 7 ani, Maria a fost selecționată să reprezinte România la festivalul San Remo Junior, unde a câștigat două premii importante: locul trei și premiul de Popularitate. Tot atunci...

Preluat de la EVZ