Horoscop Pe 22 mai s-au născut Richard Wagner, Sir Laurence Olivier, Sir Arthur Conan Doyle, Charles Aznavour, Răzvan Theodorescu, Constantin Rauţchi, Florea Dumitrache, I.C. Chiţimia, Octav Grigorescu.

Horoscop În calendarul creștin-ortodox, pe 22 mai, sunt Sfinţii Părinţi de la Sinodul al II-lea Ecumenic, Vasilic şi Marcel. Nimic în „Kalendar”!

Horoscop Tradiţional, în „Gromovnicul lui Heraklie împărat” se arată că „de intră Soarele în zodia Geamăn, nimic nu se mai pune în pământ, că se usucă şi se face galben ca aurul lui Midas!”

Horoscop Midas a fost, spune legenda, un preaputernic rege din Creta, un rege minoic. Făcând un mare serviciu zeilor a cerut ca răsplată ca orice atinge să se transforme în aur. Zeii faceau pe plac muritorilor, în acele timpuri! La început atât el cât şi supuşii lui au fost bucuroşi nevoie mare… sărăcia nu mai exista pentru ei! Aşa că au organizat un ospăţ mare. Dar, vai, orice atingea regele Midas, mâncare, fructe, vin, apă… se transforma în aur! La început toată lumea a râs, dar după o săptămână regele murea de sete şi de foame! Cu ultimile puteri a invocat zeii ca să-i ia înapoi darul lor. Zis şi făcut, dar zeii au transformat şi toate obiectele de aur în ceea ce fuseseră mai înainte. Minoicii au rămas mai săraci decât fuseseră pentru că pierduseră pentru totdeauna oportunitatea ca să devină bogaţi. Atenţie, deci, la ce vă doriţi!

Acum poate că înţelegeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi de ce tot ce se pune în pământ după 22 mai este ca aurul lui Midas!

Horoscop Pe drept cuvânt mulţi dintre domniile voastre întreabă diferite lucruri despre astrologie. Este normal, nu aţi învăţat nimic despre cunoaşterea astrologică în şcoală, nici în liceu şi cu atât mai puţin în universitate. Iar ceea ce vedeți la tv, NU este astrologie! Sau… nu s-au spus lucruri pozitive, pentru că cincizeci de ani de comunism, şaizeci de ani de dictatură și aproape treizeci de ani de compromitere intenționată a astrologiei, înţepenesc gândirea în forma dorită de tirani! Este uşor să condamni şi să respingi ceea ce nu înţelegi, sau pare a fi o șarlatanie!

Una dintre întrebările puse de domniile voastre, dintre cele mai des întâlnite în corespondenţa mea este: „Cum se face un horoscop?”

Un horoscop cinstit se face greu. Foarte greu! Este ca şi când ai fi un medic, un doctor, şi ai încerca să pui un diagnostic la milioane de oameni odată!

Horoscop Tehnic, se începe cu harta astrală, la pozițiile planetelor la un moment dat, proiectate pe planul eclipticii. Eu mă voi referi la horoscopul pe zodii zilnic, cel la care trudesc şi pe care vi-l ofer din toată inima, sperând că sfaturile mele vă ajută să luaţi deciziile corecte, vă îmbunătățesc calitatea vieții. Pentru că vechiul principiu antic spune: „Astrele arată, nu obligă!”. Soarta este în mâinile domniilor voastre, nu în zodii! Astrologia studiază timpul. Astrologia studiază caracterele oamenilor. Astrologia studiază evenimente care se repetă la aceeaşi conjunctură cosmică.

Horoscop Ei bine, să nu complicăm inutil. Eu fac, cu ajutorul programului „Expert Astrologer”, două hărţi astrale pentru fiecare zi: una pentru ora zece dimineaţa (uneori iau ora 12, este mai ușor, se găsesc pozițiile și în efemeride) şi cea de a doua pentru ora şase seara. Şi consider fiecare zodie, pe rând, dimineaţa şi seara, zodia respectivă fiind sediul primei case. Într-o zi aspectele şi conjuncturile nu se schimbă foarte mult, fundamental. Dar, totuşi, Luna şi planetele rapide pot determina, uneori, alte aspecte seara, decât dimineaţa.

Horoscop Apoi începe partea de interpretare. Conform celor stabilite de Academia „Sirius” şi Asociaţia Internaţională a Astrologilor Profesionişti, pentru horoscopul pe zodii se iau în consideraţie doar poziţia planetelor în zodii şi în case, mai ales aspectele dintre planete, conjuncțiile dintre planete şi conjuncţiile precise cu stelele fixe. Aceasta pentru a oferi nivelul necesar de general şi impersonal.

Horoscop Asteroizii, Chiron, corpuri cerești imaginare, inexistente, gen Luna Neagră şi Polurile Lunii, ca şi alte asemenea instrumente de lucru, majoritatea discutabile, inexistente în astrologia clasică, eclipsele totale, sau parţiale şi alte fenomene astronomice invizibile în locul respectiv se pot lua în calcul doar la întocmirea unui horoscop nativ personalizat, singular. Adică la horoscopul nativ al unei singure persoane. Personal nu folosesc aceste „instrumente”. De ce să foloseşti câţiva asteroizi şi nu pe toţi? Sau, corpuri cereşti inexistente? Timp de șase mii de ani nu s-au folosit aceste ”erezii moderne” și slavă Domnului, astrologia a funcționat foarte bine! Atunci, astrologia a avut cele mai bune rezultate.

Bine aţi observat că există o mare deosebire între diferitele horoscoape care apar, prin ziare, reviste, online, sau la tv. Unele, chiar, se contrazic!

Horoscop Revin la comparaţia cu doctorul care pune un diagnostic. Unii doctori sunt buni, inspiraţi, alţii îşi omoară pacientul! Un diagnostic corect este foarte greu de pus. Apoi posibilitatea de interpretare este foarte mare. Un astrolog onest și inteligent îşi reglează discursul, sfaturile, în funcţie de segmentul de populaţie căruia i se adresează. Una este să scrii horoscopul pentru un tabloid, altă pentru o revistă de femei şi alta pentru un ziar serios. Un astrolog profesionist îşi pune problema segmentului de public cărui i se adresează, națiunea respectivă, locul geografic. Nu există horoscoape “generale“, un horoscop făcut pentru Australia nu se poate aplica în Canada, de exemplu. Apoi predicţiile variază foarte mult în în funcţie de pregătirea, cunoştiinţele enciclopedice, caracterul, vârsta, experienţa, religia, erudiţia, inteligenţa, umorul astrologului.

Sigur că fiecare astrolog de la tv încearcă să capteze atenția publicului, să obțină mai mulți clienți. Cerere și ofertă. Cei care oferă servicii, adică fac horoscoape personale, native. Eu nu fac așa ceva și de aceea am obiectivitatea și dreptul, nefiind în concurență cu nimeni, să spun mereu adevărul, chiar dacă nu face plăcere unora. Există multă șarlatanie și impostură pe piața manticilor din România ca și de aiurea, o prosteală generală. Încep să dau dreptate lui Carol al II-lea și apoi comuniștilor, când au interzis așa ceva!

Horoscop Personal folosesc astrologia creştină a cardinalului Pierre D’Ailly, adică zodiacul tropic, casele egale. Interpretarea după cheile Papei Urban, planete, zodii, case, aspecte mai ales, conjuncțiile sunt foarte importante, în special Marele Conjuncții dintre Jupiter și Saturn, stele fixe la conjuncţie precisă cu planetele. Restul, nu! Cred că acest fel de astrologie se potriveşte marelui public din Europa, majoritar creştin, este și părerea celor de la Specola Vaticana.

Dar voi mai reveni asupra subiectului, răspunzând şi la alte întrebări ale domniilor voastre despre pasiunea mea, astrologia – acum puteţi consulta horoscopul meu pe zodii întocmit după cum am arătat mai sus. Vă spun toate aceste pentru că întotdeauna am avut încredere în medicul, doctorul în medicină, care explică deschis şi corect ce face şi de ce face aşa. Puteţi să aveţi încredere în mine și eu vă explic ce și de ce fac, ceea ce fac!

Horoscop O să vă mai spun un singur lucru, un secret personal, de ce este bine să-ți faci horoscopul nativ. V-am spus că am fost la Paris, din octombrie 1969 și până în martie 1971, un accident teribil, numai acolo mi-au salvat viața. M-am refăcut ca prin minune, dar am rămas sub observație medicală. M-am imprietenit cu mai mulți tineri parizieni. M-am îndrăgostit de o fată, o cântăreață, o blondă superbă – și ea de mine, ba chiar am aflat, mult mai târziu, că ea pregătise verighetele. Ne-am dus la o astroloagă, la mare modă pe atunci, Madame Soleil. Așa o chema, nu era un pseudonim, o chema Germaine Soleil. Veronique, iubita mea de atunci, a plătit nu știu câte mii de franci, dar nu conta, familia ei era foarte bogată. Madame Soleil i-a spus să nu-și facă proiecte de viață cu mine, că sunt un fost legionnaire, că aventura și primejdiile mă caută, și, că, dacă trăiesc și ies din două războaie, NU o să apuc 68 de ani, o să mă săvârșesc din această viață prin fier, o să mor de cuțit. Ieri, de Sf. Împărați, am împlinit 68 de ani, mulțumesc mult tuturor pentru urări și vorbele bune. Da, am trecut prin două războaie, departe, bătălii care nu au fost ale mele, dar le-am îndurat cu onoare, pentru numele bun al României. Știind de prognoza Madamei Soleil nu m-am lăsat operat acum o lună de zile. Doar era vorba de un cuțit, un bisturiu chirurgical, înainte de a împlini 68 de ani!

Cam așa trebuie folosit un horoscop nativ!

Aveți încredere și gândiţi-vă că mâine, este, în definitiv, o altă șansă, o altă zi!

٭ ٭ ٭

horoscop

BERBEC Treci printr-o perioadă de iritabilitate acută, aşa că evită hotărârile pripite şi starea de nervozitate. Zâmbeşte, numără până la zece respiră adânc – şi, poate, poate, totul se rezolvă. Un Marte slab, aspectat disarmonic cu Mercur arată ceva vorbe, o mică bârfă sau o discuţie nelămurită. Prima parte a zilei este sub semnul lui Marte – efort şi dinamică. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, şi vorba câtecului, aşa stă scris în stele. Şi nu uita vorba anglo-saxonă : „No news – good news !”. In a doua parte a zilei lucurile par să se aranjeze într-o ordine cât de cât firească.

Tag-uri:
horoscop, midas, madame soleil, radu stefanescu, astrologie, viitor, speranta


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1556.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1556-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialHoroscop
Horoscop Pe 22 mai s-au născut Richard Wagner, Sir Laurence Olivier, Sir Arthur Conan Doyle, Charles Aznavour, Răzvan Theodorescu, Constantin Rauţchi, Florea Dumitrache, I.C. Chiţimia, Octav Grigorescu. Horoscop În calendarul creștin-ortodox, pe 22 mai, sunt Sfinţii Părinţi de la Sinodul al II-lea Ecumenic, Vasilic şi Marcel. Nimic în „Kalendar”! Horoscop...

Preluat de la EVZ