Viața pe care a avut înainte de a îl cunoaște pe Harry o bântuie și acum. De când s-a aflat că sunt împreună și că se căsătoresc, diverse imagini rușinoase cu ea apar în mediul online.

Meghan Markle a avut un rol în nouă serie a celebrului Beverly Hills 90210. Imaginile sunt rușinoase și ar putea să fie considerate jignitoare de Casă Regală. Dacă familia Prințului Harry decidea acest lucru, relația celor doi ar fi putut lua sfârșit, informează Daily Mail.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, deveniţi duci de Sussex, au fost felicitaţi de aproximativ 100.000 de oameni care s-au adunat pe străzile oraşului Windsor.

Cuplul a participat la două recepţii organizate în cinstea evenimentului – prima, dată după-amiază de regina Elizabeth, unde a cântat Elton John, iar a doua, de prinţul Charles, unde actorul Idris Elba ar fi jucat rolul de DJ.

Între cei 600 de invitaţi s-au numărat jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham, cântăreaţa Joss Stone şi vedeta de televiziune şi actriţa Oprah Winfrey. Clooney şi Williams au fost invitaţi şi la a doua recepţie – la care au participat doar 200 de persoane – de la Frogmore House.

După ce a purtat, la ceremonia religioasă, o rochie Givenchy, albă, cu mâneci lungi – respectând protocolul -, Meghan Markle a schimbat-o pentru recepţia de seară cu una semnată Stella McCartney, albă, dar fără mâneci. În plus, ea a purtat un inel cu acvamarin care a aparţinut mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Ducele şi Ducesa de Sussex nu au plecat în luna de miere imediat după nuntă, deoarece marţi ei trebuie să fie prezenţi la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Tag-uri:
Markle, Beverly Hills 90210, nunta regala, imagini sex, masina, film


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1607.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1607-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Viața pe care a avut înainte de a îl cunoaște pe Harry o bântuie și acum. De când s-a aflat că sunt împreună și că se căsătoresc, diverse imagini rușinoase cu ea apar în mediul online. Meghan Markle a avut un rol în nouă serie a celebrului Beverly Hills 90210....

Preluat de la EVZ