Un miner de 41 de ani, de la Mina Livezeni, a murit, azi, în urma unui accident care a avut loc în subteran. O piesă de aproximativ 150 de kilograme l-a lovit în cap, iar medicii nu au reușit să îl mai resusciteze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara, Călin Dumitrescu, accidentul minier a avut loc miercuri dimineața, la Mina Livezeni. Bărbatul de 41 de ani a fost scos din subternan de echipele de salvare în stare gravă.

”La Mina Livezeni a avut loc un incident în subteran. Un miner de 41 ani a fost lovit în zona capului de o piesă de aproximativ 150 de kilograme. A fost transportat la suprafață, unde a fost preluat inconștient de echipajul SAJ cu medic și au fost începute manevrele de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat, fiind declarant decesul”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Accidentul este cercetat și de inspectorii ITM Hunedoara. 

”Un miner a fost scos de urgență din mină, cu lovituri la cap. ITM-ul va prelua cercetarea evenimentului”, a spus Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/accident-la-mina-livezeni-un-ortac-a-murit-dupa-ce-l-a-lovit-in-cap-o-piesa-de-150-de-kilograme-49028.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/accident-la-mina-livezeni-un-ortac-a-murit-dupa-ce-l-a-lovit-in-cap-o-piesa-de-150-de-kilograme-49028-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv